Sykkelholdere og Speil til bilen

Praktiske funksjoner og sikkerhet er nøkkelen, når det gjelder campingutstyr. Med norske Campstuff finner du alt i godt utstyr for campingferien med campingvogn.

Sykkelholdere

Å ha sykkelen med på campingtur gir en større følelse av frihet. Spesielt hvis du kamperer i en bobil, er det fint å la fritidskjøretøyet bli hjemme og ta sykkelen i stedet, for eksempel hvis du ønsker å besøke steder i nærområdet rundt campingplassen. Å transportere en eller flere sykler i forbindelse med camping, krever dog at du har en god sykkelholder til bilen, campingvognen eller bobilen. Slike sykkelholdere er akkurat, hva du finner på nettet på Camp Stuff, som blant annet forhandler sykkelholdere fra merkene Thule, Atera og Omnibike.

 

Speil til bilen

Ved kjøring med fritidskjøretøy eller campingvogn, krever det at bilen er utstyrt med et skikkelig speil, slik at du enklere og tryggere kan bevege deg rundt i trafikken med de de store kjøretøy. En godt speil til bilen kunne for eksempel være av merket Emuk eller Brunsgaard, som står bak noen av de absolutt beste og mest fleksible speil for biler og camping på markedet. Med et skikkelig speil til bil gjør det lettere å se hva som skjer i trafikken, når du har en campingvogn festet bak bilen, noe som sikrer en mer komfortabel og avslappet kjøring.

 

Camp Stuff

Hvis du liker å kampere i telt, bobil eller campingvogn, er det sikkert at du blir gledelig overrasket over omfanget av campingutstyr og møbler online på Campstuff. Campstuff har gjort det til sittmål å levere gode produkter til norske bobiler, som setter pris på god kvalitet til rimelige priser. Det store online utvalg i nettbutikken kommer fra alle de kjente merkene, og kan takket være mange års erfaring og ekspertise levere super gode produkter. Utforsk campinglivets spennende muligheter, når det kommer til moderne utstyr online på Camp Stuff på den flotte nettbutikken.