Kjøp vakre norske flagg og dekk bordet med servietter med blomst fra Langkilde & Søn

Bli med inn i en verden av flagg og fine servietter for å finne det du mangler. Langkilde & Søn har flagg og servietter av høyeste kvalitet. Derfor er de også kongelig dansk hoffleverandør. Du kan med det være trygg på at de norske flaggene deres er av beste kvalitet. Det samme gjelder for deres flotte serviett blomst i stoff.

Norske flagg av høy kvalitet

Når du skal ha et norsk flagg, er det svært viktig at flagget har den aller beste kvaliteten. Det er nettopp det du finner hos Langkilde & Søn, som har norske flagg av høy kvalitet. Siden vær og vind har stor påvirkning på flagget, er det vanskelig å si nøyaktig hvor lenge det holder. Men det de uansett kan love, er at de norske flaggene deres lages av den sterkeste flaggduken. Det er mulig å finne norske flagg til utendørsbruk, men også små bordflagg og flaggrekker. Gå på oppdagelsesferd i utvalget av norske flagg på www.langkilde-flagg.no og finn det du mangler.

 

Klassisk serviett med blomst

Blå Blomst duk og servietter har et svært enkelt design, som likevel klarer å gi en elegant og klassisk – og ikke minst nordisk – stil. Derfor har Langkilde & Søn også et stort utvalg av Nordic Way of Celebration. Det betyr at du kan finne en flott serviett blomst som gir bordet ditt akkurat den stilen du trenger. Serviett blomst kan brukes når som helst, men er utrolig praktisk når du har gjester. De er av høy kvalitet og kan vaskes ved 30 grader. Serviett blomst har et tidløst, klassisk og elegant design. Den er en uunnværlig detalj på ethvert nordisk bord. Men det er ikke kun serviett blomst du finner hos Langkilde & Søn. De har et spennende utvalg av servietter og bordduker med nydelige detaljer fra Nordic Way of Celebration.