Ftalatfrie smokker og BIBS-smokker med navn

www.navnesmokken.no er din foretrukne forhandler av alt som har å gjøre med navnesmokker til barnet ditt. Uansett om barnet ditt er 2, 6 eller 16 måneder, vil du finne smokker som er perfekt designet for ulike aldersgrupper, og som er laget av sunne og sterke materialer som ikke er skadelige for barnets helse. Du finner også et stort antall kvalitetsmerker, for eksempel NUK, MAM eller BIBS-navnesmokker og mange flere.

Gi barnet ditt smokker uten ftalat

Navnesmokken er din foretruke forhandler av navnesmokker til barnet ditt, og det er det flere gode grunner til. For det første har Navnesmokken Europas både første og største sortiment av smokker med navn til barn i alle aldersgrupper. Det er derfor stor sjanse for at du finner den perfekte smokken til nettopp ditt barn. I tillegg er alle navnesmokker fra Navnesmokken fra anerkjente merker, som utelukkende produserer smokker som er uten både BPA, PVC og Ftalat. Derfor er Navnesmokken det sunne og kloke valget for barnet ditt og barnets utviklingsnivå.

Se utvalget av smokker hos Navnesmokken

BIBS-smokker med navn er dansk kvalitet på sitt aller beste. Ta en titt på det imponerende og brede utvalget av BIBS-smokker med navn hos Navnesmokken. Det er flere grunner til at BIBS-smokker med navn er et godt valg for ditt barn. Med BIBS-smokker med navn har du nemlig mulighet til å finne en smokk som passer perfekt til barnets alder. I tillegg lager BIBS navnesmokker flere modeller, alt etter hvilken form som passer best for barnet ditt. Du kan blant annet velge mellom symmetriske, anatomiske og runde smokker. Selvfølgelig er BIBS-smokker med navn også særlig elsket for sine søte design som passer ethvert barn.

Gjør noe godt for både barnet ditt og miljøet ved å kjøpe smokkene dine på Navnesmokken i dag.