Finn norsk vimpel og norsk flagg her

Når du mangler et flagg til en spesiell anledning, er www.langkilde-flagg.no det riktige stedet å lete. Som leverandør til det kongelige hoff kan vi alltid garantere den beste kvaliteten og servicen når du velger å handle hos Langkilde & Søn. Ta en titt innom vårt imponerende nettsted med fullt sortiment av alle skandinaviske flagg, inkludert det norske flagget i form av en vimpel eller noe helt annet – alt etter dine behov.

Norsk vimpel i mange versjoner

Hvis du er ute etter et vakkert alternativ til det klassiske flagget, kan du sjekke ut det flotte utvalget av norske vimpler hos Langkilde & Søn. I motsetning til det vanlige flagget er en norsk vimpel litt mindre formell og kan derfor heises i flaggstangen når som helst, uansett om det er i anledning en stor begivenhet eller ikke. Hos Langkilde & Søn finner du bare norske vimpler av høyeste kvalitet, noe som også gjelder for de andre skandinaviske landene. Den norske vimplen selges dessuten i flere varianter, slik at du enkelt kan finne den typen som lever opp til dine forventninger og krav.

 

Se hele utvalget hos Langkilde & Søn

Med et vakkert Norge flagg i høyeste kvalitet fra Langkilde & Søn kan du på den vakreste måten flagge ved livets fester – enten det er bursdag, bryllup, dåp eller noe helt annet. Langkilde & Søn selger norske flagg i de vakreste fargene og av de beste materialene, noe som sikrer deg et holdbart flagg av høy kvalitet som du kan heise ved forskjellige anledninger. I tillegg til det tradisjonelle norske flagget til flaggstang finner du også flagget i en rekke andre formater, som kakeflagg, flaggrekke, flagg på pinne og mange andre.

Uansett hvilket flagg du ser etter, finner du det hos Langkilde & Søn, som leverer tidløst design i ekte håndverkskvalitet.